StarTech.com 1m 3.5mm audiokaabel Must

Tootja: StarTech.com

Mudel: MU1MMFS

EAN: 0065030847940

StarTech.com 1m õhuke 3,5 mm stereo pikendus-audiokaabel on kvaliteetne kaabel, mis on ette nähtud heliühenduste ulatuse laiendamiseks. 1-meetrise pikkusega kaabel võimaldab teil ühendada seadmeid, mis on kaugemal üksteisest, ilma et see kahjustaks helikvaliteeti.

See audiokaabel on õhuke ja stiilne disain, tagades lihtsa paigalduse ja minimaalse segaduse. Sellel on ühes otsas mees 3,5 mm pistik ja teises otsas naine 3,5 mm pistik, mis tagab ühilduvuse laia valiku seadmetega, nagu nutitelefonid, tahvelarvutid, sülearvutid ja kõlarid.

Selle kaabli pistikud on nikkelkattega, tagades usaldusväärsed ja vastupidavad ühendused minimaalse signaalkaoga. Kaabli mantel on valmistatud polüvinüülkloriidist (PVC), tagades kaitse kulumise ja rebenemise eest ning paindlikkuse lihtsaks paigaldamiseks kitsastesse ruumidesse.

StarTech.com 1 m õhuke 3,5 mm stereo pikendus-audiokaabel sulandub sujuvalt teie olemasoleva heliseadistusega tänu oma mustale värvile. Kas vajate kõrvaklappide ulatuse pikendamist, oma nutitelefoni ühendamist välise kõlariga või helivarustuse kasutamist raskesti ligipääsetavates kohtades - see kaabel on täiuslik lahendus.

Selle kaabli kerge disain, kaaludes vaid 14 grammi, muudab selle kandmise ja transportimise lihtsaks, tagades mugavuse kõikjal. Lisaks on see pakendatud kompaktsesse ja kergepakendisse, mõõtmetega 220 mm x 7 mm x 128 mm, muutes selle hõlpsaks hoiustamiseks või transportimiseks koos teiste seadmete ja tarvikutega.

StarTech.com 1m õhuke 3,5 mm stereo pikendus-audiokaabel - M/N on ideaalne kõigile, kes vajavad usaldusväärset ja mitmekülgset audiokaablit heliühenduste pikendamiseks. Usaldage StarTech.com mainet kvaliteetsete toodete osas ja täiustage täna oma helikogemust.


1 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €6.06

Kauplus Pealkiri Hind
www.pc21.fr

www.pc21.fr

STARTECH .COM CâBLE D'EXTENSION AUDIO STéRéO SLIM 3,5 MM - M/F €6.06

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Funktsioonid
Mantli materjal Polüvinüülkloriid (PVC)
Toote värv Must
Pistmikukontaktide kate Nikkel
2. pistmiku kujutegur Sirge
1. pistmiku kujutegur Sirge
Konnektor 2 sugu Naissoost
Konnektor 1 sugu Meessoost
Pistmik 2 3.5mm
Pistmik 1 3.5mm
Kaabli pikkus 1 m
Pakendi andmed
Pakendi kaal 19 g
Pakendi kõrgus 7 mm
Pakendi sügavus 220 mm
Pakendi laius 128 mm
Kaal 14 g
Logistika andmed
Harmonized System (HS) kood 85189000
Muud funktsioonid
Materjal Alumiinium, PVC