StarTech.com 0.3m Angle M/M audiokaabel 0,3 m 3.5mm Must

Tootja: StarTech.com

Mudel: MU1MMS2RA

EAN: 0065030841283

StarTech.com 1 jalane õhuke 3,5 mm parempoolne stereo helikaabel on kompaktne ja mugav lahendus heliseadmete ühendamiseks. 0,3 meetri pikkusega kaabel võimaldab musta värvi kaabel paigutada heliseadmeid paindlikult.

See helikaabel on varustatud 3,5 mm ühendajaga mõlemas otsas, mis teeb selle ühilduvaks laia valiku seadmetega, nagu nutitelefonid, tahvelarvutid, sülearvutid ja MP3-mängijad. Ühendajad on konstrueeritud parempoolse nurgaga, mis võimaldab lihtsat ühendamist kitsastes ruumides või kui seadmeid soovitakse erinevate nurkade all paigutada.

Kullatud ühendajad tagavad kõrgkvaliteetse helisignaali ülekande, vähendades signaalikadu ja tagades selge ja terava heli. Ühendajate kontaktid on kaetud kullaga, mis suurendab juhtivust ja takistab korrosiooni, tagades vastupidava ja pikaajalise ühenduse.

Kaabel ise on valmistatud polüvinüülkloriidi (PVC) kattematerjalist, tagades vastupidavuse ja kaitse kulumise eest. Kaabli õhuke disain ja kerge konstruktsioon muudavad selle ideaalseks kasutamiseks liikvel olles või piiratud ruumiga olukordades.

AWG traadi suurus 30 tagab selle helikaabli usaldusväärse jõudluse ja tõhusa signaaliülekande. Mehhikese meesühendused teevad selle mitmekülgseks ühendamaks seadmeid sama heliportiga.

Kokkuvõttes on StarTech.com 1-jalane õhuke 3,5 mm parempoolne stereo helikaabel praktiline ja usaldusväärne lahendus teie heliseadmete ühendamiseks, pakkudes mugavust, vastupidavust ja kvaliteetset heliülekannet.


1 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €1.86

Kauplus Pealkiri Hind
www.pc21.fr

www.pc21.fr

STARTECH .COM CâBLE AUDIO STéRéO SLIM 3,5 MM à ANGLE DROIT €1.86

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Funktsioonid
AWG-juhtme läbimõõt 30
Mantli materjal Polüvinüülkloriid (PVC)
Toote värv Must
Pistmikukontaktide kate Kuld
2. pistmiku kujutegur Nurga all
1. pistmiku kujutegur Nurga all
Konnektor 2 sugu Meessoost
Konnektor 1 sugu Meessoost
Pistmik 2 3.5mm
Pistmik 1 3.5mm
Kaabli pikkus 0,3 m
Pakendi andmed
Pakendi kaal 12 g
Pakendi kõrgus 7 mm
Pakendi sügavus 220 mm
Pakendi laius 128 mm
Kaal 9 g
Logistika andmed
Harmonized System (HS) kood 85189000