Intel A2UX8X4RISER arvutikorpuse detail PCI-pesa

Tootja: Intel

Mudel: A2UX8X4RISER

EAN: 0675901275163

Intel A2UX8X4RISER arvutikorpuse osa PCI tugi on kvaliteetne tarvik, mis on spetsiaalselt mõeldud arvutikorpustele. Seda PCI tuge toodab Intel, tuntud bränd, mis on tuntud tipptasemel arvutikomponentide tootmise poolest.

Kuuludes arvutikorpuse osade kategooriasse, täidab see Inteli PCI tugi olulist rolli erinevate laienduskaartide turvaliseks kinnitamiseks teie arvutisüsteemis. See on spetsiaalselt kavandatud sobima ideaalselt teie arvutikorpusesse, tagades sujuva ja kindla paigalduse.

A2UX8X4RISER PCI tugi omab vastupidavat konstruktsiooni, mis tagab vastupidavuse ja pika kasutusea. See on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis suudavad vastu pidada igapäevase kasutamise nõudmistele. Seetõttu on see ideaalne valik nii isiklikuks kui ka professionaalseks arvutisüsteemiks.

Täpselt kavandatud Inteli PCI tugi võimaldab toetada 8x4 tõstuki seadistusi, võimaldades teil hõlpsalt lisada mitmeid laienduskaarte oma süsteemi. See võimaldab täiustatud kohandamist ja võimekust vastu võtta erinevaid riistvaranõudeid.

Ühildudes laia valiku arvutikorpusidega, tagab Intel A2UX8X4RISER PCI tugi hõlpsa paigaldusprotsessi. Selle kasutajasõbralik disain võimaldab lihtsat paigaldust, mistõttu sobib see erineva tehnilise ekspertiisiga inimestele.

Kokkuvõttes on Intel A2UX8X4RISER arvutikorpuse osa PCI tugi usaldusväärne ja vastupidav tarvik maineka tootja poolt. Tänu võimele toetada mitmeid laienduskaarte ning ühilduvusele erinevate arvutikorpusidega, on see PCI tugi suurepärane valik kõigile, kes soovivad täiustada oma arvutisüsteemi täiendava riistvaraga.


1 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €66.50

Kauplus Pealkiri Hind
www.proline.lv

www.proline.lv

Intel A2UX8X4RISER computer case part PCI bracket €66.50

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Funktsioonid
Tüüp PCI-pesa
Logistika andmed
Harmonized System (HS) kood 84733080
Export Control Classification Number (ECCN) EAR99
Muud funktsioonid
Olek Launched
ARK ID 81783