Belkin BoostCharge 5000 mAh Traadita laadimine Must

Tootja: Belkin

Mudel: BPD004BTBK

EAN: 0745883841417

Belkin BoostCharge 5000 mAh traadita laadimisega must akupank on usaldusväärne ja funktsionaalne lisaseade, mis tagab, et teie mobiilseadmed on alati laetud. Akupangal on 5000 mAh aku mahutavus, mis annab piisavalt jõudu teie nutitelefoni või muu mobiilseadme mitmeks laadimiseks. Kiirlaadimisega ja traadita laadimise toega on seadmete kiire ja traadita laadimine väga mugav. Laadimise allikaks on USB-tüüpi C-port, mis on ühilduv laia valiku seadmetega. Kaabli pikkus on 1 meeter, mis annab vabaduse seadme asukoha suhtes.

Akupanga disain muudab selle väga kaasaskantavaks ja lihtsasti kasutatavaks. LED-indikaatorid näitavad akutaset ja toote värv on must, mis sobib suurema osa nutitelefonimudelitega. Samuti on see ühilduv mobiiltelefoni ja nutitelefoniga ning saab laadida korraga ühte seadet. Lisaks saate laadida üheaegselt akupanka ja ühendatud seadet.

Pakendis on USB-tüüp C-tüüpi kaabel, mida saab kasutada akupanga või teie seadmete laadimiseks. Akupangal on toitekaitsefunktsioonid, mis takistavad ülelaadimist, ning traadita laadimisseade annab võimsuseks 7,5 W ja pordi 1 väljundvõimsus on 10 W.

Selle akupanga sisendliides on USB tüüp-C port, mis võimaldab lihtsat laadimist ja andmeedastust. Pakend sisaldab ühte akupanka pakendi kohta.

Kokkuvõttes on Belkin BoostCharge 5000 mAh traadita laadimisega must akupank usaldusväärne ja funktsionaalne lisaseade, mis tagab, et teie mobiilseadmed oleksid laetud. See pakub kiirlaadimist, traadita laadimist ja toitekaitse funktsioone, kõik kaasaskantava ja stiilse disainiga.


1 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €74.91

Kauplus Pealkiri Hind
www.pure-gaming.fr

www.pure-gaming.fr

Belkin BoostCharge 5000 mAh Recharge sans fil Noir €74.91

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Pesad & liidesed
Sisendliides USB tüüp-C
Toimimine
Kiirlaadimine
Traadita laadimine
Aku mahutavus 5000 mAh
Laadimise allikas USB
Disain
LED-indikaatorid Aku tase
Akupank ja seadme laadimine ühes
Laadija ühilduvus Mobiiltelefon/nutitelefon
Toote värv Must
Üheaegselt ühendatud seadmete arv (max) 1
Võimsus
Toite kaitsefunktsioonid Ülelaadimine
Juhtmeta laadimisseade 7,5 W
Pordi 1 väljundvõimsus 10 W
Kaal ja mõõtmed
Kaabli pikkus 1 m
Pakendi andmed
Kogus pakis 1 tk
Pakendi sisu
Kaablid kaasa arvatud USB C-tüübi üleminek USB C-tüübile