Belkin BOOST↑CHARGE 10000 mAh Pärlmutter

Tootja: Belkin

Mudel: BPB011BTRG

EAN: 0745883823505

Belkin BOOST↑CHARGE 10000 mAh Rose Gold Power Bank on usaldusväärne ja stiilne laadimislahendus kõigile, kes peavad lugu nutiseadmete tõhusast ja ühtlase laadimisvõimalusest. Power Bank sisaldab 10000mAh aku mahtu, mis võimaldab korduva laadimise paljude erinevate seadmete jaoks. Selle kompaktne ja kerge disain muudab selle kergeks kaasas kanda, ulatudes vaid 15,8 mm kõrgusele, 131,8 mm laiusele ja 68,3 mm sügavusele.

Belkin BOOST↑CHARGE Power Bank on lihtne ja mugav ühendada mitmesuguste laadimisallikatega tänu oma USB sisendliidesele. Lisaks on komplektis ka USB A-tüüpi adapter, mille abil saab laadida ka muid seadmeid.

Toote LED-indikaatorid näitavad seadme aku seisundit. Roosa kulla värv annab lisaks stiilse puudutuse igale riietusele. Power Bank on ühilduv erinevate seadmetega, sh kõrvaklapid/peakomplektid, mobiiltelefonid/nutitelefonid, nutikellad ja tahvelarvutid, tagades optimaalse laadimisvõimaluse kõigile teie seadmetele.

Lisaks võimaldab nelinurkne Power Bank korraga ühendada kuni kolm erinevat seadet, tagades, et te ei jää kunagi vajaliku laadimiseta. Power Bankis on kaks USB A-tüüpi väljundporti ja üks USB C-tüüpi port, mis muudab seadmete ühendamise lihtsaks ilma täiendavate adapteriteta.

Kokkuvõttes on Belkin BOOST↑CHARGE 10000 mAh Rose Gold Power Bank suurepärane valik kõigile, kes vajavad usaldusväärset ja stiilset terviklikku laadimislahendus, mis võimaldab laadida mitut seadet korraga. Kompaktne disain, LED-indikaatorid ja mitmekülgne ühilduvus muudavad selle Power Banki hädavajalikuks tarvikuks kõigile teel olijatele.


1 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €34.90

Kauplus Pealkiri Hind
www.pure-gaming.fr

www.pure-gaming.fr

Belkin BOOST↑CHARGE 10000 mAh Or rose €34.90

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Pesad & liidesed
USB C-tüüpi portide arv 1
USB A väljundpordid 2
Sisendliides USB tüüp-C
Toimimine
Traadita laadimine
Aku mahutavus 10000 mAh
Laadimise allikas USB
Disain
LED-indikaatorid
Kuju Nelinurk
Laadija ühilduvus Headphones/Headset, Mobiiltelefon/nutitelefon, Nutikell, Tahvel
Toote värv Pärlmutter
Üheaegselt ühendatud seadmete arv (max) 3
Tehnilised andmed
Harmonized System (HS) kood 85078000
Kaal ja mõõtmed
Kaal 222 g
Kõrgus 15,8 mm
Sügavus 68,3 mm
Laius 131,8 mm
Pakendi sisu
Kaablid kaasa arvatud USB A-tüübi üleminek USB C-tüübile