Philips Viva Collection HR7510/10 Kompaktne köögikombain

Tootja: Philips

Mudel: HR7510/10

EAN: 8710103904939

Philips Viva Collection HR7510/10 Kompaktne köögikombain on mitmekülgne seade, mis aitab teil kiiresti ja lihtsalt valmistada erinevaid toite. Selle kompaktne suurus võimaldab teil säästa köögipinda, samas pakub see rohkelt võimsust ja funktsioone, et täita kõiki teie köögivajadusi.

Selle köögikombaini mõõtmed on 377 mm kõrgus, 244 mm laius ja 244 mm sügavus, muutes selle kompaktselt hoiustatavaks ja kasutamiseks. Saate hõlpsalt leida sellele sobiva koha oma köögis.

Köögikombain on varustatud mitmete praktiliste omadustega, mis muudavad selle kasutamise mugavaks. Juhtmehoidiku abil hoidke juhtmeid korras ja vältige segadust. Libisemiskindel alus tagab seadme stabiilsuse kasutamise ajal. Lisaks on see lihtsasti puhastatav, mis hõlbustab hooldust.

Sellel köögikombainil on kaks erinevat kiirust, mis võimaldavad teil valida sobiva kiiruse vastavalt oma vajadustele. Pöörleva kontrolli tüübi abil saate seadet lihtsalt kasutada. Impulssfunktsioon annab teile täieliku kontrolli purustamisel või segamisel.

Köögikombaini mahukas kannu mahutavus on 2,1 liitrit, mis võimaldab teil valmistada suuremaid koguseid toitu. Lisaks on sellel muudetav kiirus, mis võimaldab teil reguleerida seadme kiirust vastavalt vajadusele. Turbofunktsioon pakub täiendavat võimsust, kui seda vajate.

Selle köögikombaini mõõdetava mikseri maht on 0,5 liitrit, mis on ideaalne väiksemate portsjonite valmistamiseks. Nõudepesumasinakindlad osad muudavad seadme puhastamise vaevatuks. Sisse/välja lüliti võimaldab teil lihtsalt seadet kontrollida.

Köögikombainil on 29 erinevat funktsiooni, mis võimaldavad teil valmistada mitmekülgseid toite. Kasutades erinevaid tarvikuid nagu taignakonksud, vahustusketas ja lisatud viilutusmäära, saate valmistada erinevaid roogasid, alates küpsetamisest kuni tükeldamiseni.

Selle köögikombaini võimsus on 800 W, mis tagab tõhusa jõudluse. AC-sisendsagedus on vahemikus 50-60 Hz ja AC-sisendpinge on vahemikus 220-240 V, mis tagab seadme sujuva töötamise.

Philips Viva Collection HR7510/10 Kompaktne köögikombain on usaldusväärne kaaslane teie köögis, pakkudes mitmekülgseid funktsioone ja mugavust teie igapäevatoitude valmistamiseks. Sellel on vastupidav tera ja korpuse materjalid ning seda kaasaskantavat seadet on lihtne kasutada ja hooldada. Soetage see köögikombain ja nautige köögis uusi kulinaarseid kogemusi!


1 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €121.20

Kauplus Pealkiri Hind
arvutitark.ee

arvutitark.ee

Philips Viva Collection Compact Food Processor HR7510/10, 800 W, 29 functions, 29 function, 29 functions €121.20

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Ekraan
Kuvamise tüüp LED
Sisseehitatud ekraan
Funktsioonid
Turbo
Nõudepesumasinakindlad osad
Sisse/välja lüliti
Päritoluriik Hiina
Ketaste arv 1 ketast
Lihtne puhastada
Libisemiskindel alus
Juhtmehoidik
Mikser 0,5 l
Muudetav kiirus
Kiiruste arv 2
Kontrolli tüüp Pöörlev
Impulssfunktsioon
Funktsioonide arv 29
Bluetooth
Toote värv Must
Kannu mahutavus 2,1 l
Materjal
Tera materjal Roostevaba teras
Materjal, kann(ud) SAN
Materjal, nuga Roostevaba teras
Kannu materjal Plast
Korpuse materjal Plast
Võimsus
AC-sisendsagedus 50 - 60 Hz
AC-sisendpinge 220 - 240 V
Võimsus 800 W
Kaal ja mõõtmed
Kõrgus 377 mm
Laius 244 mm
Sügavus 244 mm
Pakendi sisu
Taignakonksud
Vahustusketas
Lisatud tera viilutamiseks