Tristar EK-3074 munakeetja 7 munad 350 W Läbipaistev, Valge

Tootja: Tristar

Mudel: EK-3074

EAN: 7569000749904

Tristar EK-3074 Munakeetja on ideaalne seade kiireks ja lihtsaks munade valmistamiseks köögis. Sellel munakeetjal on võimsus 350 W, mis tagab tõhusa ja vaevatu toiduvalmistamise. Selle kompaktne ja kerge disain kaaluga ainult 487 g teeb selle kasutamise ja hoiustamise mugavaks.

Munakeetjal on läbipaistev ja valge tootevärv, mis lisab teie köögile pilkupüüdva ja kaasaegse puudutuse. Valgustatud sisse/välja lüliti võimaldab hõlpsat kasutamist ja tagab täpse kontrolli toiduvalmistamise protsessi üle.

Sellel munakeetjal on mahukus 7 muna, pakkudes rohkesti võimalusi hommikusöögi või söögivalmistamise jaoks. Eemaldatav kaas võimaldab mugavalt lisada või eemaldada mune toiduvalmistamise ajal, samal ajal kui valmimise märguanne teavitab teid, kui munad on ideaalselt valmis.

Turvalisus on Tristar EK-3074 Munakeetja jaoks prioriteet. Sellel on sisse/välja lüliti lihtsaks juhtimiseks ja automaatne väljalülitusfunktsioon, mis lisab täiendavat meelerahu.

Selle munakeetja korpus on valmistatud vastupidavast plastist, tagades pikaajalise jõudluse. Lisaks on sellel kaasas mõõtekarp, mis võimaldab teil täpselt mõõta veetasemeid ja saada täpseid toiduvalmistamise tulemusi.

Nautige Tristar EK-3074 Munakeetja mugavust ja mitmekülgsust, mis muudavad hommikusöögivalmistused lihtsaks. Selle tõhus võimsus, kasutajasõbralikud funktsioonid ja kerge disain muudavad selle hädavajalikuks seadmeks igas köögis.


1 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €11.62

Kauplus Pealkiri Hind
azerty.nl

azerty.nl

Tristar EK-3074 - Eierkoker €11.62

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Tehnilised andmed
Sisse/välja lüliti Jah
Automaatne väljalülitus Ei
Toote värv Läbipaistev, Valge
Eemaldatav kaas Jah
Valgustatud sisse/välja lüliti Jah
Valmimise märguanne Jah
Korpuse materjal Plast
Munamahutavus 7 munad
Võimsus
Võimsus 350 W
Kaal ja mõõtmed
Kaal 487 g
Pakendi sisu
Mõõtetops Jah